Kisa Newbie
Broj postova : 104 Age : 32 Registration date : 05.10.2007
| Naslov: Dota ili Obični Warcraft? sub lis 06, 2007 3:45 am | |
| Za sad dam veliku prednost običnom warcraftu zato jer mi je dota već dosadila(ista nobovi isti liveri) | |
|
Anarchid
Broj postova : 10 Age : 37 Location : Popovača Registration date : 06.10.2007
| Naslov: Re: Dota ili Obični Warcraft? sub lis 06, 2007 11:46 am | |
| znaš u čemu je fora... u tome što ima onaj site (ne znam mu ime) di piše o svim likovima, koje su mu prednosti, nedostaci, preporučeni itemi i ostatak. ak se mene pita, to nikad nije trebalo biti stavljeno na internet jer sad ljudi samo pogledaju lika s kojim ce igrat i onda uzmu jedan build. igral sam 3 igre za redom protiv drow rangera i svaki put sam vidio isti build na liku, ali je uvijek neki drugi lik igrao po meni je najbolje napraviti svoj build i drzati se njega. Follow your instinct! | |
|
BabyDoocks Admin
Broj postova : 166 Age : 32 Registration date : 04.10.2007
| Naslov: Re: Dota ili Obični Warcraft? sub lis 06, 2007 12:31 pm | |
| hm, mi igramo i obični i dotu, samo što sam ja više za dotu , a ostatak ekipe je zedužen za obični warcraft | |
|
Volgin Admin
Broj postova : 53 Registration date : 04.10.2007
| Naslov: Re: Dota ili Obični Warcraft? uto sij 29, 2008 8:14 am | |
| obicni suxa mrsko mi se graditi:D | |
|
BalcanMann Newbie
Broj postova : 16 Registration date : 10.10.2007
| Naslov: Re: Dota ili Obični Warcraft? čet sij 31, 2008 7:44 am | |
| obicni je zakon samo ako znas | |
|
krvnik_mate LeaderOfClan
Broj postova : 145 Age : 74 Location : Online Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Dota ili Obični Warcraft? čet sij 31, 2008 12:21 pm | |
| - Anarchid je napisao/la:
- znaš u čemu je fora... u tome što ima onaj site (ne znam mu ime) di piše o svim likovima, koje su mu prednosti, nedostaci, preporučeni itemi i ostatak.
ak se mene pita, to nikad nije trebalo biti stavljeno na internet jer sad ljudi samo pogledaju lika s kojim ce igrat i onda uzmu jedan build.
igral sam 3 igre za redom protiv drow rangera i svaki put sam vidio isti build na liku, ali je uvijek neki drugi lik igrao
po meni je najbolje napraviti svoj build i drzati se njega.
Follow your instinct! aj postaj taj build moj je ovaj: boots, mkb, butter, assault, divine (ako Bog da ^^) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dota ili Obični Warcraft? | |
| |
|