Clan HiFi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Clan HiFi

Podaci o Clanu HiFi

Početna stranicaPortailPretražnikLatest imagesRegistracijaLogin

Sanga&yasha za linu?

Go down 
+2
BabyDoocks
Kisa
6 posters
Autor/icaPoruka
Kisa
Newbie
Kisa

Broj postova : 104
Registration date : 05.10.2007

Sanga&yasha za linu? Empty
PostajNaslov: Sanga&yasha za linu?   Sanga&yasha za linu? Icon_minitime1pon lis 08, 2007 2:57 am

Samo mogu reci dok sam si ja to kupil tak sam ovnal ono nebres verovat.Imal sam skol 18:1.Imal sam Sangu&yashu,gunsoa,refreser.
Da nete nekaj mislili da sam igral s nobovima , igral sam na gg-client-u
[Vrh] Go down
BabyDoocks
Admin
BabyDoocks

Broj postova : 166
Registration date : 04.10.2007

PostajNaslov: Re: Sanga&yasha za linu?   Sanga&yasha za linu? Icon_minitime1pon lis 08, 2007 6:14 am

pitaj boga, s kim si ti to igral.. stavi replaya tu...
[Vrh] Go down
http://hifi.forumotion.com
Hi]FireStar[Fi
Newbie
Hi]FireStar[Fi

Broj postova : 35
Registration date : 05.10.2007

PostajNaslov: Re: Sanga&yasha za linu?   Sanga&yasha za linu? Icon_minitime1sri lis 17, 2007 10:20 am

FFS. Pa nemora znacit ak si igral na GGC-u da nisu bili noobovi, i mozda si napravil tolko kilova jer si igral na onaj nacin kak si s ursom neki dan.
Ni kriv ni duzan napravis TRIPPLE KILL. Very Happy Very Happy

Postaj replaya pa da vidimo to....
[Vrh] Go down
krvnik_mate
LeaderOfClan

Broj postova : 145
Registration date : 16.11.2007

PostajNaslov: Re: Sanga&yasha za linu?   Sanga&yasha za linu? Icon_minitime1čet sij 03, 2008 1:59 am

replay?
[Vrh] Go down
http://www.clan-hifi.forumcroatian.com
Volgin
Admin
Volgin

Broj postova : 53

PostajNaslov: Re: Sanga&yasha za linu?   Sanga&yasha za linu? Icon_minitime1pet sij 25, 2008 7:17 am

ma lol sange i jasha za linu.kako se ja sjecam sange i jasha daje streighta i agility a gdje je tu intel??-_-. ja lini septer dagger travel za pocetak
[Vrh] Go down
RikiMaro

Broj postova : 1
Registration date : 26.01.2008

PostajNaslov: Re: Sanga&yasha za linu?   Sanga&yasha za linu? Icon_minitime1sub sij 26, 2008 4:07 pm

Volgin je napisao/la:
ma lol sange i jasha za linu.kako se ja sjecam sange i jasha daje streighta i agility a gdje je tu intel??-_-. ja lini septer dagger travel za pocetak

ae molim te ubiji se sange i yasha za linu je najbolje sve ti pise ovdje http://www.cro-dota.com/forum/index.php?topic=484.0 znaci uzimas 3. spell i 1 lv 2. samo za stun pise vam sve tu ^^
ovo je najbolji guide ikad!!

NOT.
[Vrh] Go down
Volgin
Admin
Volgin

Broj postova : 53

PostajNaslov: Re: Sanga&yasha za linu?   Sanga&yasha za linu? Icon_minitime1uto sij 29, 2008 8:07 am

ko vam je to reko on neka prestane igrati dotu.ako ocete vec damage mkb kupite a ne jebenu sange i jashu omg.svi itemi su ok i desolator moze skadi bilo sta ali ova 3 itema sange i jasha fury buter ko spoji on je noob.pa zasto ja uvijek imam preko 20 killova sa linom kad igram?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sanga&yasha za linu?   Sanga&yasha za linu? Icon_minitime1

[Vrh] Go down

Sanga&yasha za linu?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.